fbpx
APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Himfu multifocal, terapia care te scapă de celulită

Te-ai întrebat vreodată de unde vine frumusețea oricărei persoane? De cele mai multe ori,  aceasta se naște din lucruri simple.

Un zâmbet sincer, o stare emoțională pozitivă, ori  capacitatea de a fi tu însăți indiferent de situația în care te afli, reprezintă secretul care te va face să pari frumoasă în ochii celor care te privesc.

Frumusețea sufletească, completată de frumusețea fizică, îți va mări considerabil încrederea în propria-ți persoană, iar acest lucru este minunat, pentru că o femeie puternică, este capabilă să “răstoarne munții “.

Trăim într-o era în care tehnologia modernă ne dă o mână de ajutor atunci când vine vorba despre întreținerea și, mai ales, îmbunătățirea frumuseții fiziceCelulita, recunoscută precum inamicul numărul unu al femeilor,  poate fi combătută foarte ușor cu ajutorul terapiei Himfu Multifocal

Această procedură face cu adevarat minuni, deoarece este cea mai sigură terapie de slăbire localizată  cu reducerea instantă a 4 centimetri chiar de la prima ședință. La Centru de slăbit Elgis din BucureștiHimfu Multifocal este considerată terapia “vedetă”, pentru că acționează cu un sistem de tratare prin ultrasunete, care vizează distrugerea cu maximă precizie a tuturor  celulelor grase, localizate în zonele în care este extrem de greu să slăbești în mod natural.

Fie că este vorba de brațe, coapse, abdomen sau picioare, Himfu Multifocal îți va reduce grăsimea inestetică, sculptându-ți astfel corpul, deoarece are efect de liposucție non chirurgicală, care nu implică durere sau disconfort fizic.

Astfel, coaja de portocală va dispărea de la o ședință la alta, nodulii celulitici vor fi reduși treptat, până vor disparea definitiv, iar fibrele de elastină și colagen vor crește în cantitate.  La Centrul de slăbit Elgis din București, această procedură miraculoasă se face cu ajutorul aparatului Sculptor, un echipament de ultimă generație în materie de estetică și  remodelare corporală, cu rezultate absolut spectaculoase chiar de la prima ședință. 

 

Procedura durează 30 de minute pe fiecare zonă lucrată, acționează doar la nivelul celulelor adipoase distrugând până la 40 de milioane de celule grase, fără a afecta în niciun fel țesuturile sănătoase. Energia emanată de către aparatul Scultor este distribuită uniform pe zona cu probleme, iar dilatările și comprimările repetate ale adipocitelor duc la spargerea imediată a acestora, iar rezultatul se măsoară în centrimetri în minus și  slăbire sănătoasă și sigură.

Dupa spargerea celulelor adipoase,  acestea vor fi eliminate prin sistemul limfatic. Pentru ca acest lucru să se producă cât mai eficient, specilaiștii Centrului de Slăbit Elgis recomandă ca după terminarea ședinței de Himfu Multifocal să se intervină cu o altă procedură la fel de importantă, numită Presoterapie pentru Drenaj Limfatic

Această terapie ne va ajuta organismul să elimine atât excesul de apă, cât și celulita. Astfel, de la o ședință la alta, corpul tău va deveni tot mai zvelt, pielea netedă și catifelată, iar starea ta de spirit din ce în ce mai bună.

Nu mai sta pe gânduri, programează-te online sau telefonic  la Centrul de Slăbit Elgis din București pentru cea mai sigură și cea mai placută terapie de slăbit. Spune adio celulitei și bucură-te de un corp așa cum ți-l dorești. Specialiștii Centrului de slăbit Elgis te așteptă cu cele mai bune oferte de pret, cu echipamente de ultimă generație și toată disponibilitatea de a te face să te simți confortabil în pielea ta.

Eliza Voaides, Marketing Specialist

Contactează-ne pentru programare la consiliere gratuită

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!