fbpx
Completează Formularul PENTRU Evaluare Corporală și beneficiezi GRATUIT de Plan de nutriție și Tratament facial, la toate abonamentele MagiQ. Locuri limitate!

Himfu Multifocal, terapia care te scapă de celulită

Te-ai întrebat vreodată de unde vine frumusețea oricărei persoane ? De cele mai multe ori,  aceasta se naște din lucruri simple. 

Un zâmbet sincer, o stare emoțională pozitivă, ori  capacitatea de a fi tu însăți indiferent de situația în care te afli, reprezintă secretul care te va face să pari frumoasă în ochii celor care te privesc. 

Frumusețea sufletească, completată de frumusețea fizică, îți va mări considerabil încrederea în propria-ți persoană, iar acest lucru este minunat, pentru că o femeie puternică, este capabilă să “răstoarne munții “. 

Trăim într-o eră în care tehnologia modernă ne dă o mână de ajutor atunci când vine vorba despre întreținerea și, mai ales, îmbunătățirea frumuseții fizice

Celulita, recunoscută precum inamicul numărul unu al femeilor,  poate fi combătută foarte ușor cu ajutorul terapiei Himfu Multifocal Această procedură face cu adevarat minuni, deoarece este cea mai sigură terapie de slăbire localizată  cu reducerea instantă a 4 centimetri chiar de la prima sedință.

Astfel, coaja de portocală va dispărea de la o ședință la alta, nodulii celulitici vor fi reduși treptat, până vor dispărea definitiv, iar fibrele de elastină și colagen vor crește în cantitate. 

La Centrul de slăbit Elgis din București, această procedură miraculoasă se face cu ajutorul aparatului Sculptor, un echipament de ultimă generație în materie de estetică și  remodelare corporală, cu rezultate absolut spectaculoase chiar de la prima sedință.

Procedura durează 30 de minute pe fiecare zonă lucrată, acționează doar la nivelul celulelor adipoase distrugând până la 40 de milioane de celule grase, fără a afecta în niciun fel țesuturile sănătoase.

Energia emanată de către aparatul Scultor este distribuită uniform pe zona cu probleme, iar dilatările și comprimările repetate ale adipocitelor duc la spargerea imediată a acestora, iar rezultatul se măsoară în centrimetri în minus și slăbire sănătoasă și sigură.

După spargerea celulelor adipoase,  acestea vor fi eliminate prin sistemul limfatic. Pentru ca acest lucru să se producă cât mai eficient, specilaiștii Centrului de Slabit Elgis recomandă ca după terminarea ședinței de Himfu Multifocal să se intervină cu o altă procedură la fel de importantă, numită Presoterapie pentru Drenaj Limfatic. Această terapie ne va ajuta organismul să elimine atât excesul de apă, cât și celulita. Astfel, de la o ședință la alta, corpul tău va deveni tot mai zvelt, pielea netedă și catifelată, iar starea ta de spirit din ce în ce mai bună .

Nu mai sta pe gânduri, programează-te online sau telefonic  la Centrul de Slabit Elgis din Bucuresti pentru cea mai sigură și cea mai plăcută terapie de slăbit. Spune adio celulitei și bucură-te de un corp așa cum ți-l dorești. Specialiștii Centrului de slabit Elgis te așteaptă cu cele mai bune oferte de preț, cu echipamente de ultimă generație și toată disponibilitatea de a te face să te simți confortabil în pielea ta.