Himfu Multifocal, terapia care te scapă de celulită

Te-ai intrebat vreodata de unde vine frumusetea oricarei persoane ? De cele mai multe ori,  aceasta se naste din lucruri simple. 

Un zambet sincer, o stare emotionala pozitiva, ori  capacitatea de a fi tu insati indiferent de situatia in care te afli, reprezinta secretul care te va face sa pari frumoasa in ochii celor care te privesc. 

Frumusetea sufleteasca, completata de frumusetea fizica, iti va mari considerabil increderea in propria-ti persoana, iar acest lucru este minunat, pentru ca o femeie puternica, este capabila sa “rastoarne muntii “. 

Traim intr-o era in care tehnologia moderna ne da o mana de ajutor atunci cand vine vorba despre intretinerea si, mai ales, imbunatatirea frumusetii fizice

Celulita, recunoscuta precum inamicul numarul unu al femeilor,  poate fi combatuta foarte usor cu ajutorul terapiei Himfu Multifocal Aceasta procedura face cu adevarat minuni, deoarece este cea mai sigura terapie de slabire localizata  cu reducerea instanta a 4 centimetri chiar de la prima sedinta.

Astfel, coaja de portocala va disparea de la o sedinta la alta, nodulii celulitici vor fi redusi treptat, pana vor disparea definitiv, iar fibrele de elastina si colagen vor creste in cantitate. 

La Centrul de slabit Elgis din Bucuresti, aceasta procedura miraculoasa se face cu ajutorul aparatului Sculptor, un echipament de ultima generatie in materie de estetica si  remodelare corporala, cu rezultate absolut spectaculoase chiar de la prima sedinta.

Procedura dureaza 30 de minute pe fiecare zona lucrata, actioneaza doar la nivelul celulelor adipoase distrugand pana la 40 de milioane de celule grase, fara a afecta in niciun fel tesuturile sanatoase.

Energia emanata de catre aparatul Scultor este distribuita uniform pe zona cu probleme, iar dilatarile si comprimarile repetate ale adipocitelor duc la spargerea imediata a acestora, iar rezultatul se masoara in centrimetri in minus si  slabire sanatoasa si sigura.

Dupa spargerea celulelor adipoase,  acestea vor fi eliminate prin sistemul limfatic. Pentru ca acest lucru sa se produca cat mai eficient, specilaistii Centrului de Slabit Elgis recomanda ca dupa terminarea sedintei de Himfu Multifocal sa se intervina cu o alta procedura la fel de importanta, numita Presoterapie pentru Drenaj Limfatic. Aceasta terapie ne va ajuta organismul sa elimine atat excesul de apa, cat si celulita. Astfel, de la o sedinta la alta, corpul tau va deveni tot mai zvelt, pielea neteda si catifelata, iar starea ta de spirit din ce in ce mai buna .

Nu mai sta pe ganduri, programeaza-te online sau telefonic  la Centrul de Slabit Elgis din Bucuresti pentru cea mai sigura si cea mai placuta terapie de slabit. Spune adio celulitei si bucura-te de un corp asa cum ti-l doresti. Specilaistii Centrului de slabit Elgis te astepta cu cele mai bune oferte de pret, cu echipamente de ultima generatie si toata disponibilitatea de a te face sa te simti confortabil in pielea ta.