MAGIQ - PREMIUL PENTRU CONCEPTUL ANULUI 2024. COSMOBEAUTY 2024 A DESEMNAT MAGIQ, CEL MAI BUN TRATAMENT CORPORAL COMPLET PENTRU SLĂBIRE SI REMODELARE CORPORALĂ AL ANULUI. PREMIUL ESTE FUNDAMENTAT DE REZULTATELE OBȚINUTE ÎN ULTIMII ANI ȘI DE INTERESUL DEOSEBIT DIN PARTEA CLIENȚILOR CARE AU VOTAT PROTOCOLUL NOSTRU, FAPT CE I-A PERMIS SĂ URCE PE PODIUM
Caută
Close this search box.

Epilare Definitivă Femeicu Triplu Laser MedValley

Excelență în epilarea definitivă! Rezultate garantate!

Cu epilare definitivă femei vei obține o piele perfectă și netedă permanent, cu MedValle – Dispozitivul Numărul 1 în Epilarea Definitivă

Abonamente Full Body

*Oferta este valabilă în perioada Iulie – Septembrie 2024!

MedValley - Numărul 1 în România în Epilarea Definitivă cu Triplu Laser

Epilare definitivă femei la Centrul Elgis - 2024
la Centrul de Slăbit Elgis

Beneficiil epilare definitivă femei cu MedValley

Epilare definitivă femei cu MedValley nu doare, nu provoacă arsuri și nici răni la nivelul pielii. Rezultatele se văd imediat, încă de la prima ședință, când părul se rărește semnificativ. Epilare definitivă cu Triplu Laser MedValley rezolvă și afecțiuni dermatologice cum ar fi pseudofoliculita.

Încrederea sporește

Oferă confort și un aspect îngrijit, crescând încrederea în sine.

Tehnologie Revoluționară cu 3 lungimi de undă selectate în mod automat 755 Alexandrite, 808 Dioda, 1064 NDYag

755 NM Alexandrite

Ofera o absorbție mai puternică a energiei de către cromofarul melaninei, abordând firele de păr mai subțiri, blonde sau de culoare șaten deschis.

808 NM Diode

Acțiune profundăă la nivelul foliculului de păr cu putere medie - mare, abordează toate tipurile de păr, toate tipurile de piele, având rezultate atât pe firele de păr șaten, cât și pe cele negre.

1064NM Nd Yag

Oferă o absorbție mai scăzută a melaninei de suprafată, fiind ideală pentru pielea închisă la culoare sau bronzată, cu cea mai profundă acțiune, vizând firele de păr groase și rezistente.

Piața Romană, Str. Dionisie Lupu, nr. 74

Îți dorești epilare definitivă cu MedValley, pentru că..

Triplul Laser MedValley este cel mai puternic și eficient dispozitiv din România pentru epilarea definitivă cu triplu laser.

Dispozitivul dispune de două răcitoare de mare putere, cu capacitate dublă față de orice alt dispozitiv de pe piață, aspect ce permite aplicarea procedurilor în confort absolut, fără durere, fără iritații, fără pigmentare.

Epilare definitivă femei cu Triplu Laser MedValley este o alegere excelentă pentru femeile care caută o soluție de epilare definitivă sigură, eficientă și confortabilă. Tehnologia avansată a acestui dispozitiv combină trei lungimi de undă unice (Alexandrite, Diode și Nd), fiind potrivite pentru toate tipurile de piele și păr. Eficiența ridicată a Triplu Laser MedValley asigură rezultate remarcabile, încă de la prima ședință.

Siguranță și confort

Siguranța și confortul sunt garantate de sistemul de răcire integrat și tratamentele personalizate pentru fiecare persoană. Versatilitatea sa îl face potrivit pentru toate zonele corpului și eficient pentru părul gros și închis la culoare. Durabilitatea este un alt avantaj, deoarece reduce necesitatea tratamentelor frecvente, oferind astfel o soluție cost-eficientă cu caracter permanent.
Dispozitivul este aprobat clinic, fiind testat și certificat pentru eficiență și siguranță, iar feedback-ul pozitiv din partea utilizatorilor și specialiștilor în estetică confirmă reputația sa excelentă. Tehnologia sa avansată asigură o piele netedă și fără păr, cu caracter permanent.

OFERTA DE VARĂ: 499 Lei/ședința FullBody. Reducere de la 860 Lei.

Cele mai avantajoase prețuri, cu rezultate garantate!

  • Axile x2 - ședință / ședință abonament de 8 ședințe 160/140 Lei
  • Mustață/bărbie/perciuni - ședință / ședință abonament de 8 ședințe 150/120 Lei
  • Față total - ședință ședință abonament de 8 ședințe 350/310 Lei
  • Brațe scurt - ședință / ședință abonament de 8 ședințe 280/250 Lei
  • Brațe lung - ședință / ședință abonament de 8 ședințe 450/380Lei
  • Linie Abdomen - ședință / ședință abonament de 8 ședințe 180/130 Lei
  • Lombar/ Fese - ședință / ședință abonament de 8 ședințe 200/160 Lei
  • Linie Bikini - ședință / ședință abonament de 8 ședințe 180/160 Lei
  • Inghinal total - ședință / ședință abonament de 8 ședințe 350/310 Lei
  • Picioare scurt - ședință / ședință abonament de 8 ședințe 350/310 Lei
  • Picioare lung - ședință / ședință abonament de 8 ședințe 450/410 Lei
Medvalley este un aparat performant ce oferă satisfacție tuturor clientelor care apelează la acestă tehnologie. Pentru un plus de încredere și siguranță, rezultatele sunt garantate prin oferirrea de retușuri gratuite la abonamente, astfel: 1 retuș gratuit la abonamente pentru 1-5 zone și 2 retușuri gratuite la abonamentele cu mai mult de 6 zone.
despre epilarea definitivă

Întrebări frecvente

Epilare definitivă femei distruge definitiv toate firele de păr, indiferent de culoare sau grosime, spre deosebire de epilarea clasică care doar rupe firul de păr sau scoate rădăcina firului de păr.

  • Tratament plăcut și nedureros;
  • Este rapid și ușor de aplicat;
  • Număr de ședințe mult redus față de orice alt dispozitiv;
  • Se aplică diferențiat pe toată suprafața corpului;
  • Tratează foliculita;
  • Înlătură firele albe;
  • Fără durere, fără arsuri, fără hiperpigmentare;
  • Îmbunătățește aspectul pileii.
  • Pentru evitarea iritării pielii, rade părul  cu cel puțin o zi înainte de tratament;
  • Nu utiliza creme/ulei pe zona care urmează să fie supusă tratamentului;
În funcție de zona pe care urmează să se aplice procedura, durata unei ședințe de epilare cu laser durează între 5 și 30 de minute.

Nu au fost raportate efecte adverse după tratamentul cu Triplu Laser MedValley.

Epilare definitivă femei se poate efectua pe orice parte a corpului.

Programează-te la epilare definitivă!

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut, pentru detalii și programări! Pe cât posibil, te rugăm să ne scrii ziua și ora la care dorești să fii contactat sau la care poți veni la evaluare corporală gratuită (durează 30 de minute și poate fi programată de luni până vineri, în intervalul 8.00 – 22.00 sau sâmbătă în intervalul 8.00 – 14.00)

Galerie

review social media

Păreri Epilare definitivă femei

    Un loc magic, personal amabil, calificat și prietenos. Am simțit schimbarea după doar 3 ședințe. Sunt convinsă că sunt pe drumul cel bun pentru cea mai bună versiune a mea. Veniți să vă convingeți!

    Nina Oprea

      Serviciile oferite sunt de cea mai înaltă calitate. Personalul este atent și profesionist. Cu siguranță mă voi reîntoarce pentru mai multe tratamente la Elgis.

      Ramona Popescu

        Doamnele terapeut sunt minunate, profi, amabile și te fac, foarte ușor, să te simți de-a casei. Oferă atenția necesară evoluției frumoase spre rezultatele dorite și sunt foarte deschise la comunicare.

        Nedelcu Florina

          Profesionalism, seriozitate, rezultate excepționale intr-un timp scurt datorită domnișoarei Francine. Mulțumesc Centrul Elgis!

          Mihaela Marin

            Energia spațiului și dedicarea personalului îți transmit încredere, relaxare, comfort. Terapeuții cât și aparatele, sunt la un nivel superior!

            Virginia Lixandru

              Servicii excelente, oameni profesionisti si simpatici. Elgis este locul unde poti deveni the best version of you, in body and soul!

              Diana Sirghi

                Doamnele de la terapie pun mult suflet, sunt foarte rapide, tot timpul cu zâmbetul pe buze si dornice sã ajute! lar terapiile din programul ales de mine au aratat rezultate de la prima sedint si au fost relaxante si binevenite după o săptămână de munca. Felicitari.

                Claudia Diaconu

                  Maxim maximorum! Doamnele sunt la superlativ: chiar si pentru o clinică medical rarissim: potrivirea tratamentelor pe nevoile pacientului. Mii de multumiri.

                  Maria Teodorescu

                    O locatie eleganta, un personal deosebit de amabil si competent, aparate profesionale moderne. Elgis este un loc in care mă simt rasfatata si revin mereu cu mult drag! Recomand cu plăcere!

                    Eli Laslean

                      În urma măsuratorilor, am comparat fisa din iulie cu cea de azi si am constatat cu bucurie că parametrii, nu numai că s-au mentinut, unii s-au imbunătatit, semn că terapille functioneaza, iar perseverenta si disciplina noastr asigur rezultatul pentru mult timp.

                      Roxana Diaconescu

                        Felicitari pentru toata echipa Elgis!! Prin amabilitatea si profesionalismul personalului am aflat lucruri interesate despre structura corporală, mã bucur de tratamente eficiente, cu rezultate foarte bune dupa primele două sedinte. Am inceput o calatorie lungã si placut alaturi de aceasta echipã minunată

                        Anton Hermina

                          La prima prezentare mi-au placut punctualitatea, profesionalismul si, desigur, dotările de top. Multumesc si felicitări!

                          Dana Cotoman

                            Recomand protocolul de släbit MagiQ. Pe mine m-a ajutat! Pe langa eficienta celor 7 terapii pe care le-am facut, mi-a placut maxim atmosfera prietenoasã de la Centrul de Slăbit Elgis Multumesc frumos!

                            Eliza Voaides

                              "Mi-au placut atmosfera, colectivul, amabilitatea. Multumesc, voi reveni cu drag!"

                              Daniela Stefan

                                Dacă doresti patratele Cu MagiQ faci rost de ele Personal super drăgut, implicat, Atmosferă plăcuta, Un moment de relaxare, Ce-ti aduce o schimbare!

                                Marian Avramescu