MAGIQ - PREMIUL PENTRU CONCEPTUL ANULUI 2024. COSMOBEAUTY 2024 A DESEMNAT MAGIQ, CEL MAI BUN TRATAMENT CORPORAL COMPLET PENTRU SLĂBIRE SI REMODELARE CORPORALĂ AL ANULUI. PREMIUL ESTE FUNDAMENTAT DE REZULTATELE OBȚINUTE ÎN ULTIMII ANI ȘI DE INTERESUL DEOSEBIT DIN PARTEA CLIENȚILOR CARE AU VOTAT PROTOCOLUL NOSTRU, FAPT CE I-A PERMIS SĂ URCE PE PODIUM
Caută
Close this search box.
Centrul de Slăbit Elgis

Drenaj Limfatic Facial și Baie de lumină

Descoperă secretul unei pielii tinere și sănătoase!
Serviciul nostru de drenaj limfatic facial îți oferă o soluție avansată pentru rejuvenare, regenerare facială și tratarea cuperozei, folosind tehnici specializate care redau vitalitatea și frumusețea naturală a tenului tău.
Drenaj limfatic facial
la Centrul de Slăbit Elgis

Ce este Drenaj Limfatic Facial?

Drenajul limfatic facial este o tehnică de masaj blândă și eficientă, care stimulează circulația limfei în zona feței, ajutând la eliminarea toxinelor, reducerea inflamației și îmbunătățirea aspectului general al pielii. Această procedură este ideală pentru cei care doresc să combată semnele îmbătrânirii, să trateze cuperoza și să își regenereze pielea în mod natural.
Piața Romană, Str. Dionisie Lupu, nr. 74

Cum funcționează o sesiune de Drenaj Limfatic Facial la Elgis?

În cadrul unei sesiuni de drenaj limfatic facial la Elgis, experții noștri folosesc tehnici specializate pentru a stimula ușor și eficient circulația limfatică în zona feței. Fiecare ședință este adaptată nevoilor tale individuale, asigurându-se că pielea ta primește exact îngrijirea de care are nevoie. Procedura este non-invazivă, relaxantă și complet sigură, oferind rezultate vizibile chiar după primele sesiuni.
WhatsApp Image 2024 08 16 at 09.40.54
Beneficiile Drenajului Limfatic Facial la Elgis
Rejuvenare și Regenerare Facială
Tratarea Cuperozei
Eliminarea Toxinelor
Reducerea Pungilor și Căpșilor de sub Ochi

Programează-te acum pentru o Sesiune de Drenaj Limfatic Facial!

Vino la Elgis și redescoperă frumusețea naturală a tenului tău! Programează-te acum pentru o sesiune de drenaj limfatic facial și lasă-ne să îți oferim un ten mai tânăr, mai luminos și fără imperfecțiuni. Te așteptăm cu soluții personalizate pentru nevoile tale specifice, într-un mediu relaxant și profesional.

la Centrul de Slăbit Elgis

De ce să alegi Drenaj Limfatic Facial la Elgis?

Facial Lymphatic Drainage scaled 1
Lymphatic Drainage Massage
lymphatic drainage massage therapy propel physiotherapy
Rezultat

Întinerire prin stimularea producției de colagen

Lumina roșie activează celulele fotoreceptoare și stimulează sinteza de colagen și elastină, pentru a reda fermitatea și elasticitatea pielii. Lumina roșie acționează împotriva îmbătrânirii pielii, șterge ridurile fine, ameliorează cicatricile, cuperoza, prin activarea proceselor naturale ale organismului de regenerare și reîntinerire.
Este aplicată cu succes pentru obținerea unui ten suplu, luminos și catifelat. Lumina roșie stimulează, de asemenea, pe lânga colagen, și proteinele necesare proceselor de reparare și regenerare tisulară. Dispozitivele SCULPTOR – DermoLed Body Health, utilizate în centrul nostru, reprezintă o metodă excelentă în aplicarea luminii roșii. Acestea dispun de diode cu emisie de lumină roșie ce pătrunde în interiorul pielii, activând celulele responsabile cu menținerea elasticității tegumentului.
pexels arina krasnikova 6663361
Drainage 2

Beneficii

Obiective

review social media

Păreri Elgis

    Un loc magic, personal amabil, calificat și prietenos. Am simțit schimbarea după doar 3 ședințe. Sunt convinsă că sunt pe drumul cel bun pentru cea mai bună versiune a mea. Veniți să vă convingeți!

    Nina Oprea

      Serviciile oferite sunt de cea mai înaltă calitate. Personalul este atent și profesionist. Cu siguranță mă voi reîntoarce pentru mai multe tratamente la Elgis.

      Ramona Popescu

        Doamnele terapeut sunt minunate, profi, amabile și te fac, foarte ușor, să te simți de-a casei. Oferă atenția necesară evoluției frumoase spre rezultatele dorite și sunt foarte deschise la comunicare.

        Nedelcu Florina

          Profesionalism, seriozitate, rezultate excepționale intr-un timp scurt datorită domnișoarei Francine. Mulțumesc Centrul Elgis!

          Mihaela Marin

            Energia spațiului și dedicarea personalului îți transmit încredere, relaxare, comfort. Terapeuții cât și aparatele, sunt la un nivel superior!

            Virginia Lixandru

              Servicii excelente, oameni profesionisti si simpatici. Elgis este locul unde poti deveni the best version of you, in body and soul!

              Diana Sirghi

                Doamnele de la terapie pun mult suflet, sunt foarte rapide, tot timpul cu zâmbetul pe buze si dornice sã ajute! lar terapiile din programul ales de mine au aratat rezultate de la prima sedint si au fost relaxante si binevenite după o săptămână de munca. Felicitari.

                Claudia Diaconu

                  Maxim maximorum! Doamnele sunt la superlativ: chiar si pentru o clinică medical rarissim: potrivirea tratamentelor pe nevoile pacientului. Mii de multumiri.

                  Maria Teodorescu

                    O locatie eleganta, un personal deosebit de amabil si competent, aparate profesionale moderne. Elgis este un loc in care mă simt rasfatata si revin mereu cu mult drag! Recomand cu plăcere!

                    Eli Laslean

                      În urma măsuratorilor, am comparat fisa din iulie cu cea de azi si am constatat cu bucurie că parametrii, nu numai că s-au mentinut, unii s-au imbunătatit, semn că terapille functioneaza, iar perseverenta si disciplina noastr asigur rezultatul pentru mult timp.

                      Roxana Diaconescu

                        Felicitari pentru toata echipa Elgis!! Prin amabilitatea si profesionalismul personalului am aflat lucruri interesate despre structura corporală, mã bucur de tratamente eficiente, cu rezultate foarte bune dupa primele două sedinte. Am inceput o calatorie lungã si placut alaturi de aceasta echipã minunată

                        Anton Hermina

                          La prima prezentare mi-au placut punctualitatea, profesionalismul si, desigur, dotările de top. Multumesc si felicitări!

                          Dana Cotoman

                            Recomand protocolul de släbit MagiQ. Pe mine m-a ajutat! Pe langa eficienta celor 7 terapii pe care le-am facut, mi-a placut maxim atmosfera prietenoasã de la Centrul de Slăbit Elgis Multumesc frumos!

                            Eliza Voaides

                              "Mi-au placut atmosfera, colectivul, amabilitatea. Multumesc, voi reveni cu drag!"

                              Daniela Stefan

                                Dacă doresti patratele Cu MagiQ faci rost de ele Personal super drăgut, implicat, Atmosferă plăcuta, Un moment de relaxare, Ce-ti aduce o schimbare!

                                Marian Avramescu

                                Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut specializat în Biostimulare Musculară , pentru detalii și programări!