Capsula HEAVEN SPA - Vibromasaj acvatic - Body Sculpture - Cele mai moderne programe de slabit si intretinere

suntem aici pentru ca tu să te simți fantastic

Telefon:
0722 696 843

Email: programari@elgis.ro

capsula heaven spa

Hidromasaj Anticelulitic și Antistres

Slăbește, tratează celulita, reduce stresul

Este aplicat pentru drenaj limfatic, tonifiere, remodelare corporală, slăbire în centimetri.

Unul dintre cele mai plăcute tratamente anticelulitice și de tonifiere a musculaturii, vibromasajul este o terapie străveche, aplicată cu mișcări oscilatorii, prin presiune intermitentă, cu efecte mult mai profunde față de un masaj clasic. Vibromasajul aplică tehnici de fricționare, presare, frământare, prin intermediul vibrațiilor.

Rezultate: elimină celulita, crește aportul de oxigen la nivel sangvin, accelerează procesul de detoxifiere, crește elasticitatea musculară, accelerează schimburile nutritive la nivel celular, reduce stresul fizic, mental și tensiunea musculară, crește nivelul de endorfină, înlătură depresia și reduce anxietatea, îmbunătășește capacitatea de concentrare, sprijină procesul natural de eliminare a toxinelor, revigorează fizicul și psihicul, defibrozează țesuturile.

Deși vibromasajul este bine tolerat de organism, constituind o metoda de reducere in mod natural a celulitei, acesta nu este recomandat persoanelor cu varice, boli cardiace, epilepsie, cancer.

FORMULAR CONTACT

Pentru a obține mai multe informații despre această procedură, te rugăm să completezi formularul de mai jos. În cel mai scurt timp, vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!

    //]]>