fbpx
Completează Formularul PENTRU Evaluare Corporală și beneficiezi GRATUIT de Plan de nutriție și Tratament facial, la toate abonamentele MagiQ. Locuri limitate!

Tratament corporal complet pentru slăbire în kilograme și în centimetri

HIMFU CORPORAL

TERAPIE DE BAZĂ

MagiQ este un concept de slăbire și remodelare corporală unic, ce integrează 7 terapii premium de slăbit, într-un singur protocol. Terapiile sunt benefice corpului și sunt utilizate în mod curent în kinetoterapie și medicină, iar rezultatele sunt vizibile imediat și sunt evidențiate grafic prin scanare 3D.
O ședință durează 2.5 ore și se efectuează o dată pe săptămână. Tratamentele sunt nedureroase și neinvazive și sunt aplicate de terapeuți cu vastă experiență. Activitățile zilnice pot fi reluate imediat după ședințe.

Tratament corporal complet pentru slăbire în kilograme și în centimetri

HIMFU CORPORAL

TERAPIE DE BAZĂ

MagiQ este un concept de slăbire și remodelare corporală unic, ce integrează 7 terapii premium de slăbit, într-un singur protocol. Terapiile sunt benefice corpului și sunt utilizate în mod curent în kinetoterapie și medicină, iar rezultatele sunt vizibile imediat și sunt evidențiate grafic prin scanare 3D.
O ședință durează 2.5 ore și se efectuează o dată pe săptămână. Tratamentele sunt nedureroase și neinvazive și sunt aplicate de terapeuți cu vastă experiență. Activitățile zilnice pot fi reluate imediat după ședințe.

Tratament corporal complet pentru slăbire în kilograme și în centimetri

HIMFU CORPORAL

TERAPIE DE BAZĂ

MagiQ este un concept de slăbire și remodelare corporală unic, ce integrează 7 terapii premium de slăbit, într-un singur protocol. Terapiile sunt benefice corpului și sunt utilizate în mod curent în kinetoterapie și medicină, iar rezultatele sunt vizibile imediat și sunt evidențiate grafic prin scanare 3D. O ședință durează 2.5 ore și se efectuează o dată pe săptămână. Tratamentele sunt nedureroase și neinvazive și sunt aplicate de terapeuți cu vastă experiență. Activitățile zilnice pot fi reluate imediat după ședințe.

Tratamentul se bucură de un real succes atât în rândul persoanelor sedentare, cât și în rândul persoanelor active care urmeză antrenamente sportive în mod constant.

După 30 de minute de Himfu Multifocal, se aplică o terapie de compactare, Crio-Radiofrecventa, ce asigură un lifting corporal excelent, prin șocuri termice obținute la intersecția a două suprafețe cu temperaturi diferite, minus 10 grade la suprafața pielii și 60 de grade în profunzime. Efectul este de slăbire și liftare instant asupra zonelor cu tendință de prăbușire/cădere.

Tratamentele se aplică pe abdomenul superior și inferior, spate, șolduri, picioare, zona coapselor sau a feselor, dat și în zona feței: barbie, gușă, decolteu pomeți.

Specialiști în tratamente de slăbit și remodelare corporală

ELGIS este un centru de slăbit și remodelare corporală și estetică facială, situat în București, Sector 1, zona Piața Romană. Centrul propune o abordare holistică a procesului de slăbire, prin aplicarea de terapii și proceduri performante, recunoscute la nivel mondial, proceduri pe care le recomandăm să fie efectuate împreună cu o dietă echilibrată, personalizată.
0 %
Rezultate satisfăcătoare
0 +
Clienți mulțumiți

Programează-te la evaluare corporală GRATUITĂ!

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!

Lichefiere cu HIMFU

liposuctie nechirurgicala
Liposuctie-Nechirurgicala-HIMFU

Compactare cu Crio-radiofrecvență

Lipoliză cu lipolaser Mitsubishi

Drenaj local cu Dermocell

Consum cu biostimulare musculară

Drenaj general cu presoterapie

Eliminarea retenției de apă cu saună uscată

Dezvoltare musculară cu tehnologie magnetică

Nutriție inclusă la abonamente

La Centru de Slăbit Elgis înveți cum să corectezi obiceiurile alimentare astfel încât pe termen lung să îți păstrezi greutatea și sănătatea organismului. Nutriționistul analizează comportamentul alimentar, întocmește liste cu alimente perise, alimente interzise, plan de nutriție adaptat obiectivului de slăbire și consiliere în vederea îmbunătățirii capacității de decizie în vederea îmbunătățirii stilului de viață.

MagiQ -Tratament Corporal Complet de Slăbire și Remodelare

 Protocolul conține 7 terapii de bază pentru slăbire în kg și centimetri. Rezultatele sunt vizibile imediat și sunt evidențiate grafic prin scanare 3D. O ședință durează 2.5 ore și se efectuează o dată pe săptămână.

1 Lună

Acest pachet conține:
4 ședințe

3.900 lei

CE CONȚINE

2 Luni

Acest pachet conține:
8 ședințe + 1 gratuită

7.254 lei

CE CONȚINE

3 Luni

Acest pachet conține:
12 ședințe + 2 gratuite

9.945 lei

CE CONȚINE
Abonamentele sunt constituite prin utilizarea celor mai mici prețuri de la pachetele de 10 ședințe, cu reducere de minim 40%. Abonamentele de 2 și 3 luni beneficiază de reduceri suplimentare de 7%, respectiv 15%, precum și de ședințe gratuite incluse. Prețurile terapiilor utilizate pentru abonamentele de o lună sunt: HIMFU – 280 lei, Crioradiofrecvență 280 lei, Presoterapie 80 lei, Masaj Transdermic 60 lei, Electrostimulare 50 lei, Tunel Infraroșu 50 lei, Lipolaser 150 lei. Terapii gratuite incluse în planul de tratament, la abonamentele de 2 și 3 luni: plan de nutriție personalizat, tratamentul facial Infinity pentru producția de colagen, termocuvertă, tratament reducere gusă.

Beneficii

Obiective

Programează-te la evaluare corporală GRATUITĂ!

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut, pentru detalii și programări! La evaluare corporală vei afla lucruri interesante despre structura corporală, precum și care sunt cauzele acumulării de kilograme sau modificarea aspectului tegumetelor și cum poți aduce îmbunătățiri prin terapii sigure și neinvazive. Vei primi gratuit raportul de evaluare pe email.

Înainte și după MagiQ

De reținut:

Abonamentele sunt constituite prin utilizarea celor mai mici prețuri de la pachetele de 10 ședințe, cu reducere de minim 40%. Abonamentele de 2 și 3 luni beneficiază de reduceri suplimentare de 7%, respectiv 15%, precum și de ședințe gratuite incluse. Prețurile terapiilor utilizate pentru abonamentele de o lună sunt: HIMFU – 280 lei, Crioradiofrecvență 280 lei, Presoterapie 80 lei, Masaj Transdermic 60 lei, Electrostimulare 50 lei, Tunel Infraroșu 50 lei, Lipolaser 150 lei. Plan de nutriție personalizat inclus.

Echipamente / omologări / autorizări / avize

Toate echipamentele centrului Elgis sunt omologate,  sunt în perfectă stare de funcționare și sunt verificate permanent. Personalul beneficiază de instruire constantă privind aplicarea terapiilor si optimizarea rezultatelor. Centrul de Slăbit Elgis deține toate autorizările și avizele de funcționare conform legislației în vigoare.

Rezultate

În cele mai multe cazuri, rezultatele se văd de la prima ședință. De la o persoană la alta rezultatele pot fi diferite, în funcție de structura țesuturilor, de stiul de viață, de modul în care sunt urmate recomandările de optimizare a rezultatelor. Pe parcursul terapiilor este monitorizat progresul personal, prin scanare 3D și, dacă este cazul, pot interveni modificări în scopul îmbunătățirii progresului. Având în vedere că există și variabile care nu depind de noi, centrul nu poate face niciun pronostic privind progresul personal, ci doar estimări orientative, pe baza experiențelor anterioare.  

Valabilitate abonament și condiții de reprogramare

Pentru îmbunătățirea calității serviciilor vă facem cunoscute condițiile de reprogramare:

Recomandări

Recomandările vizează adoptarea unor principii sănătoase de organizare a alimentației zilnice, cum ar fi: servirea a trei mese principale și două gustări, la intervale de aproximativ 2.5 sau 3 ore, aport crescut de lichide calde, mișcare/mers pe jos/ înot. Pe perioada tratamentelor corporale se evită consumul alimentelor pe bază de ulei, se evită consumul de alcool, condimente, alimente procesate. 

Abonamente

Tratamentele corporale se aplică cu echipamente moderne, de ultimă generație și au rezultate dovedite clinic. Fiind tratamente nechirurgicale, este nevoie de timp pentru a obține rezultatele așteptate, tratamentele fiind aplicate săptămânal, pe perioade cuprinse între o lună și trei luni. Abonamentele facilitează accesul la servicii în condiții speciale de preț, reducerile ajungând la peste 50% față de prețurile afișate pe site. În abonamente sunt incluse facilități și beneficii precum: parcare pe toată perioada tratamentelor, sedințe gratuite incluse, reduceri pentru cupluri, posibilitatea de reprogramare a ședințelor. Pentru abonamentul stabilit (o lună, două luni sau trei luni) ședințele se achită în avans, în momentul rezervării intervalului orar disponibil, în baza listei de prețuri pusă la dispoziție de centrul Elgis, lista care se regăsește pe site. Contravaloarea abonamentului nu va fi restituită, toate resursele necesare terapiilor – resurse umane, logistice și de timp, fiind rezervate și alocate imediat clientului, în totalitate, în condiții speciale de preț, chiar de la momentul achiziționării abonamentului. Ședințele neefectuate nu se rambursează.

Plăți

Plata ședințelor/abonamentelor se face cu cardul sau cash, la sediul firmei, sau prin transfer bancar. Ședințele și abonamentele se achită la început, integral, iar pe baza confirmărilor de plată se fac programările. Plata se poate face și în trei rate, cu Card Avantaj.

Parcare

Pentru abonamentele de minim 4 ședințe, Centrul de Slăbit Elgis pune la dispoziție cartele pentru acces în parcare. Cartelele sunt valabile exclusiv pe perioada terapiilor, se vor ridica de la Elgis după achitarea abonamentului și se vor restitui la ultima ședință. Este interzisă utilizarea parcării după finalizarea abonamentelor.