fbpx
DECEMBRIE - ULTIMA LUNĂ CU SERVICIUL DE NUTRIȚIE GRATUIT! Completează Formularul PENTRU Evaluare Corporală și beneficiezi GRATUIT de Plan de nutriție și Tratament facial, la toate abonamentele MagiQ. Locuri limitate, așa că nu rata!

(Old)Crioradiofrecvență cu Sculptor – Lifting corporal & facial premium

Lifting corporal & facial Crioradiofrecvență cu Sculptor

Ridicăm pielea. Netezim țesuturile. Tratăm celulita de până la gradul 4. Remodelăm. Redăm frumusețea.

Tratamentul nr. 1 la nivel mondial în tratarea celulitei și remodelarea corporală

 

Pentru prima dată, persoanele care suferă de sensibilitate capilară, telangiectazii sau cuperoze și nu numai, se pot bucura de singura procedură de radiofrecvență cu efect instant, care le este benefică

Beneficii

Prețuri Crio-radiofrecvență

Sedință Individuală

450 Lei / Ședință

Abonament
5 Ședințe

350 Lei / Ședință

Abonament
10 Ședințe

280 Lei / Ședință

Crioradiofrecvența

Este o terapie sigură și neinvazivă, ce combină criogenia (înghețarea -10 °C) la nivelul aplicatorului, cu încălzirea internă a țesuturilor (mai mult de 60 °C), cu unde de radiofrecvență multipolară. 
 
Această combinație de frig și căldură provoacă un șoc termic care stimulează sinteza de noi fibre de colagen și elastină. Funcționează prin emiterea energiei electromagnetice care produce încălzirea țesuturilor interne. 

Efectul principal al radiofrecvenței este stimularea producției de colagen și elastină, fiind soluția ideală pentru combaterea ridurilor, pentru ștergerea ridurilor de expresie și pentru liftingul facial.

Pentru efecte spectaculoase, ședințele de crioradiofrecvență sunt alternate cu ședințele de HImFU.

Combinarea zonelor încălzite cu zonele înghețate provoacă un efect de căldură rece. Drept urmare, se generează contracția rețelelor de colagen, oferind un efect de strângere instantanee a pielii. Se produce astfel un efect instantaneu de ridicare și netezire a pielii, cu efecte de lungă durată.

La nivel facial este utilizată radiofrecvența tripolară.

 Este asigurată de un aplicator orbicular cu 4 poli de oțel chirurgical, ce are o capacitate de 400 de wați, permițând creșterea temperaturii interne cu o adâncime controlată la nivelul dermului, cu două câmpuri încrucișate.

Beneficii la nivel corporal și facial

Reconstrucția pielii cu crioradiofrecvență este garantată și definitivă, observabilă cu ochiul liber, de la prima ședință

La nivelul corpului

Topește straturile de grăsime, reduce greutatea, tratează celulita și vergerurile, genunchii lăsați, coatele inestetice, fesele căzute, abdomenul post-sarcină, ridică pielea.

La nivelul feței

Reduce gușa, bărbia dublă, tratează cuperoza, tonifică pielea, oferă tenului un aspect fin, tânăr și luminos.

la nivelul ochilor

Elimină pungi, riduri, cearcăne.

Contactează-ne pentru programare la consiliere gratuită

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!