fbpx
DECEMBRIE - ULTIMA LUNĂ CU SERVICIUL DE NUTRIȚIE GRATUIT! Completează Formularul PENTRU Evaluare Corporală și beneficiezi GRATUIT de Plan de nutriție și Tratament facial, la toate abonamentele MagiQ. Locuri limitate, așa că nu rata!

MagiQ - Tratament Corporal Complet
pentru Slăbire în Kilograme și în Centimetri
HIMFU - Terapie de bază

Concept unic cu 7 terapii într-un singur protocol. Rezultatele sunt vizibile imediat și sunt evidențiate grafic prin scanare 3D. O ședință durează 2.5 ore și se efectuează o dată pe săptămână. Tratamentele sunt nedureroase și neinvazive și sunt aplicate de terapeuți cu vastă experiență. Activitățile zilnice pot fi reluate imediat după ședințe.

Tratamentul se bucură de un real succes..

Atât în rândul persoanelor sedentare, cât și în rândul persoanelor active care urmeză antrenamente sportive în mod constant. După 30 de minute de Himfu Multifocal, se aplică o altă terapie, la fel de eficiență, Crio-Radiofrecventa, ce asigură un lifting corporal excelent, prin șocuri termice obținute la intersecția a două suprafețe cu temperaturi diferite, minus 10 grade la suprafața pielii și 60 de grade în profunzime. Efectul este de slăbire și liftare asupra zonelor cu probleme cu tendință de prăbușire/cădere. 

Abdomenul superior și inferior, șoldurile, picioarele, zona coapselor sau a feselor și partea de sus a brațelor vor fi tratate cu o cremă pe bază de venin de viperă, astfel încât procesul de tratare a celulitei inestetice să fie accelerat, iar tegumentele să rămână netede și catifelate.

1. LICHEFIERE cu HIMFU
 • HIMFU (High Intensity MultiFocal Ultrasounds) este procedură de lichefiere, care transformă grăsimea solidă în grăsime lichidă cu ajutorul ultrasunetelor de înată frecvență.
 • Himfu este considerată în acest moment cea mai eficientă terapie pentru slăbirea localizată, cu rezultate excelente la nivelul abdomenului, laterale, pectorali, coapse, gusă, brațe sau picioare. 
 • Terapia durează 30 de minute, se aplică o dată pe săptămână, cu Sculptor, și este însoțită de alte terapii pentru dranaj, consum și hidratare. 
 • Este nedureroasă și neinvazivă și este îndrăgită atât de femei, cât și de bărbați. 

2. COMPACTARE cu Crio-radiofrecvență

 •  Crio-radiofrecvența stimulează producția de colagen și reconstruiește rețelele de elastină atât de necesare pentru rejuvenarea pielii, Acesta este un tratament neinvaziv, ideal pentru compactarea țesuturilor și liftarea tegumentelor lăsate. 
 • Cele două terapii, Himfu Multifocal și Crio-radiofrecvența, sunt terapii complementare, abordează probleme diferite ale țesutului gras și converg spre același obiectiv – slăbirea localizată și îmbunățățirea calității și aspectului pielii. 
 • Aplicate împreună, cele două terapii au rezultate excelente în tratarea celulitei avansate.

3. LIPOLIZĂ cu Lipolaser Mitsubishi

 • Lipolaserul Zentisse, cu diode Mitsubishi, micșorează celulele grase, contribuie la eliminarea lichidelor retente, având ca rezultat reducerea circumferinței. 
 • Noua tehnologie SlimLight combină doua tipuri de laser la rece cu lumină roșie vizibilă (658 nm & 980 nm), cu diode Mitsubishi. Laserul funcționează stimulând atât mitocondriile celulelor adipoase, cât și receptorii membranei adipocitară Alpha și Beta. Acestea stimulează la rândul lor producerea enzimei lipsă care este responsabilă de fragmentarea trigliceridelor.  
 • Tratamentul este relaxant, sigur, neinvaziv, nedureros și nu presupune riscuri de nici un fel sau timp de recuperare după tratament.

4. DRENAJ LOCAL cu Dermocell

 • Drenajul este procedura care asigură mobilizarea lichidului gras și este realizat în doua etape. Drenaj local și general. Drenajul local este asigurat cu Dermocell sau cu VibromatiQ. 
 • Dermocell este una dintre cele mai populare și îndrăgite terapii ce asigură drenajul local al țesuturilor, prin utiliarea tehnologiei cu laser împreună cu vacuum. 
 • Pentru sporirea eficienței, masajul transdermic este alternat de vi bromasaj, o terapie aplicată cu produse anticelulitice, ce facilitează mobilizarea lichidului gras în circulația sangvină.

5. CONSUM cu Biostimulare Musculară   

 • Consumul lichidului gras obținut prin terapia HIMFU este asigurat prin biostimularea muscurară. Un discpozitiv special cu 24 de electrozi protejați, activează cele mai importante grupe musculare astfel încât slăbirea devine un proces natural bazat pe consum. 
 • Procedura este aplicată în condiții de siguranță, fără să solicite sistemul osos și încheieturile și asigură o slăbire progresivă, eficientă și sustenabilă. Rezultatul constă în consumul lichidului gras obținut cu HIMFU și dezvoltarea masei musculare.  
 • Procedura durează 45 de minute și este aplicată, de regulă, împreună cu tunelul cu infraroșu, pentru sporirea eficienței și optimizarea rezultatelor privind slăbirea în kilograme și în centimetri. 
 • Temperatura poate ajunge până la + 90 de grade C, fară a se simți însă o caldură sufocantă, dar pentru persoanele sensibile la căldură poate fi aplicată și la temperaturi mai scăzute. 

 

6. DRENAJ GENERAL cu Presoterapie

 • Mobilizarea spre circulația mare se face printr-o alte procedură numită presoterapie, care este terapia de bază pentru activarea metabolismului și reducerea retenției de apă din organism.  
 • Presoterapia elimină ceulita, remodelează corpul, elimină toxinele din organism, asigură slăbirea în centimetri. 
 • Presoterapia este una dintre cele mai naturale, corecte ți plăcute  metode de detoxifiere a organismului, susținând în mod efcicient procesul de slăbire. 

7. ELIMINARE RETENȚIE DE APĂ cu Saună Uscată

 •  O ședință de 30 de minute de saună uscată determină pierderea a 600 – 900 de calorii, fiind echivalentă cu o cursă de maraton.
 • Ședințele de saună favorizează un mai bun control al greutății, eliminarea celulitei și refacerea țesuturilor afectate de grăsime. Sauna uscată contribuie decisiv la pierderea atât în greutate, cât și în centimetri. 
 • Detoxifică, tratează retenția de apă, fiind de asemenea un adjuvant în tratarea durerilor articulare. Încălzește direct pielea, mușchii și întregul organism, determină o transpirație mai intensă decât sauna obișnuită, eliminând astfel mai bine toxinele din corp.
 • Sauna uscată ajută la întărirea sistemului imunitar, topește grăsimile și accelerează eliminarea lor. Îndepărtează durerile musculare, îmbunătățește starea articulațiilor și reduce efectele sindromului de picioare grele.

Dezvoltare Musculară cu Tehnologie Magnetică  

 

MagnetiQ este cel mai puternic dispozitiv la nivel mondial ce are ca obiectiv dezvoltarea musculaturii la nivel local. Lucrează cu o intensitate până la 14 Tesla și este un sistem evoluat de Body Contouring care beneficiază de tehnologie electromagnetică focalizată de mare intensitate (HI-EMT).Astfel, musculatura se contractă supramaximal de 20.000 de ori, într-o singură ședință de 30 de minute.

Contracțiile supramaximale sunt diferite de contracțiile voluntare și au o intensitate ce nu poate fi atinsă de nicio altă formă de antrenament, reprezentând forța maximă ce poate fi suportată de muschi. Cu toate acestea, terapia este plăcută, sigură și revigorantă. 

Dispozitivul este aplicat în special pe abdomen și pe fese, iar rezultatele se reflectă în reducerea circumferinței taliei cu aproximativ 4 cm de la primele 3 ședințe, o circumferință subcutanată redusă cu 19% și o masă musculară credcută cu 18%.

Nutriție înclusă la abonamente

 

 La Centru de Slăbit Elgis înveți cum să corectezi obiceiurile alimentare astfel încât pe termen lung să îți păstrezi greutatea și sănătatea organismului. 

Nutriționistul analizează comportamentul alimentar, întocmește liste cu alimente perise, alimente interzise, plan de nutriție adaptat obiectivului de slăbire și consiliere în vederea îmbunătățirii capacității de decizie în vederea îmbunătățirii stilului de viață. 

 

Programează-te la evaluare corporală GRATUITĂ!

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!

MagiQ -Tratament Corporal Complet de Slăbire și Remodelare

 Protocolul conține 7 terapii de bază pentru slăbire în kg și centimetri. Rezultatele sunt vizibile imediat și sunt evidențiate grafic prin scanare 3D. O ședință durează 2.5 ore și se efectuează o dată pe săptămână.

1 Lună

Acest pachet conține:
4 ședințe

3.900 lei

CE CONȚINE

2 Luni

Acest pachet conține:
8 ședințe + 1 gratuită

7.161 lei

CE CONȚINE

3 Luni

Acest pachet conține:
12 ședințe + 2 gratuită

9.775 lei

CE CONȚINE

De reținut:

Abonamentele sunt constituite prin utilizarea celor mai mici prețuri de la pachetele de 10 ședințe, cu reducere de minim 40%. Abonamentele de 2 și 3 luni beneficiază de reduceri suplimentare de 7%, respectiv 15%, precum și de ședințe gratuite incluse. Prețurile terapiilor utilizate pentru abonamentele de o lună sunt: HIMFU – 280 lei, Crioradiofrecvență 280 lei, Presoterapie 80 lei, Masaj Transdermic 60 lei, Electrostimulare 50 lei, Tunel Infraroșu 50 lei, Lipolaser 150 lei. Plan de nutriție personalizat inclus.

Echipamente / omologări / autorizări / avize

Toate echipamentele centrului Elgis sunt omologate,  sunt în perfectă stare de funcționare și sunt verificate permanent. Personalul beneficiază de instruire constantă privind aplicarea terapiilor si optimizarea rezultatelor. Centrul de Slăbit Elgis deține toate autorizările și avizele de funcționare conform legislației în vigoare.

Rezultate

În cele mai multe cazuri, rezultatele se văd de la prima ședință. De la o persoană la alta rezultatele pot fi diferite, în funcție de structura țesuturilor, de stiul de viață, de modul în care sunt urmate recomandările de optimizare a rezultatelor. Pe parcursul terapiilor este monitorizat progresul personal, prin scanare 3D și, dacă este cazul, pot interveni modificări în scopul îmbunătățirii progresului. Având în vedere că există și variabile care nu depind de noi, centrul nu poate face niciun pronostic privind progresul personal, ci doar estimări orientative, pe baza experiențelor anterioare.  

Valabilitate abonament și condiții de reprogramare

Pentru îmbunătățirea calității serviciilor vă facem cunoscute condițiile de reprogramare:

Recomandări

Recomandările vizează adoptarea unor principii sănătoase de organizare a alimentației zilnice, cum ar fi: servirea a trei mese principale și două gustări, la intervale de aproximativ 2.5 sau 3 ore, aport crescut de lichide calde, mișcare/mers pe jos/ înot. Pe perioada tratamentelor corporale se evită consumul alimentelor pe bază de ulei, se evită consumul de alcool, condimente, alimente procesate. 

Abonamente

Tratamentele corporale se aplică cu echipamente moderne, de ultimă generație și au rezultate dovedite clinic. Fiind tratamente nechirurgicale, este nevoie de timp pentru a obține rezultatele așteptate, tratamentele fiind aplicate săptămânal, pe perioade cuprinse între o lună și trei luni. Abonamentele facilitează accesul la servicii în condiții speciale de preț, reducerile ajungând la peste 50% față de prețurile afișate pe site. În abonamente sunt incluse facilități și beneficii precum: parcare pe toată perioada tratamentelor, sedințe gratuite incluse, reduceri pentru cupluri, posibilitatea de reprogramare a ședințelor. Pentru abonamentul stabilit (o lună, două luni sau trei luni) ședințele se achită în avans, în momentul rezervării intervalului orar disponibil, în baza listei de prețuri pusă la dispoziție de centrul Elgis, lista care se regăsește pe site. Contravaloarea abonamentului nu va fi restituită, toate resursele necesare terapiilor – resurse umane, logistice și de timp, fiind rezervate și alocate imediat clientului, în totalitate, în condiții speciale de preț, chiar de la momentul achiziționării abonamentului. Ședințele neefectuate nu se rambursează.

Plăți

Plata ședințelor/abonamentelor se face cu cardul sau cash, la sediul firmei, sau prin transfer bancar. Ședințele și abonamentele se achită la început, integral, iar pe baza confirmărilor de plată se fac programările. Plata se poate face și în trei rate, cu Card Avantaj. 

Parcare

Pentru abonamentele de minim 4 ședințe, Centrul de Slăbit Elgis pune la dispoziție cartele pentru acces în parcare. Cartelele sunt valabile exclusiv pe perioada terapiilor, se vor ridica de la Elgis după achitarea abonamentului și se vor restitui la ultima ședință. Este interzisă utilizarea parcării după finalizarea abonamentelor.