Nutritionist - Body Sculpture - Cele mai moderne programe de slabit si intretinere

suntem aici pentru ca tu să te simți fantastic

Telefon:
0722 696 843

Email: programari@elgis.ro

nutriționist

diete personalizate

Slăbește sănătos

Pentru oricare dintre cele trei programe ale noastre de slăbire și modelare corporală și facială doriți să optați, vom începe cu începutul – o vizită la nutriționist. Vrem să ne asigurăm că alimentația dumneavoastră, sursa principală a depozitelor de grăsime, este analizată cu atenție de un medic nutriționist experimentat.

De asemenea, dorim să ne asigurăm, încă de la începutul colaborării noastre, că veți primi cele mai bune sfaturi, integrate într-un program de alimentație personalizat, care vă vor permite să vă modelați și obiceiurile alimentare și să le integrați într-un nou stil de viață.

Nutriționistul nostru va analiza obiceiurile alimentare, starea fizică, istoricul medical, precum și istoricul dietelor și curelor de slăbire și împreună veți stabili obiectivele de slăbire și planul ce trebuie urmat.

Planul de slăbire bazat pe proceduri de ultimă ora și terapii specifice va fi astfel susținut de o dietă corectă, personalizată, bazată pe alimente obișnuite, accesibile pe piață, praspete și gustoase. 

FORMULAR CONTACT

Pentru a obține mai multe informații despre această procedură, te rugăm să completezi formularul de mai jos. În cel mai scurt timp, vei fi contactat de un terapeut de-al nostru, pentru detalii și programări!

    //]]>