se apropie vacanța? încă mai ai timp să urmezi un tratament complet de slăbire și remodelare corporală. accesează pagina magiq pentru mai multe detalii sau suna LA 0722696843 pentru programare la evaluare corporală gratuită!
Caută
Close this search box.

Liposucție Nechirurgicală cu HIMFU
kilogramele de grăsime dispar iar masa musculară se dezvoltă

HIMFU este cea mai apreciată terapie pentru slăbirea localizată, cu rezultate excelente la nivelul abdomenului, laterale, pectorali, coapse. Rezultatele implică scăderea masivă a cantității de grăsime localizată și grăsime viscerală, cu creșterea masei musculare și îmbunătățirea nivelului hidric. Rezultatele apar imediat, atât prin scăderea în kilograme, cât și în centimetri, și sunt evidențiate grafic pe perioada aplicării tratamentelor corporale. Dacă doriți să vedeți mai multe rezultate, vă invităm să vizitați pagina noastră de Facebook, unde, zi de zi, postăm rezultatele obținute prin aplicarea protocolului MagiQ.

Liposucția Nechirurgicală cu HIMFU este 100% sigură, neinvazivă și nedureroasă.

Planul personalizat de tratamente corporale este stabilit în cadrul unei consultații gratuite, după evaluarea corporală. Procedura este urmată atât de persoanele normoponderale cu grăsime localizată, cât și de persoanele supraponderale. Tratamentele se aplică o dată pe sâptâmână.

Solicită informații suplimentare

Completează formularul de mai jos și în cel mai scurt timp un terapeut te va contacta pentru a-ți oferi mai multe detalii despre procedură sau pentru programare la consultație gratuită cu evaluare corporală. 

liposuctie HIMFU


Despre HIMFU

HIMFU este un tratament corporal cu ultrasunete de înaltă frecvență, care acționează la nivelul țesutului gras, prin spargerea adipocitelor.

Ultrasunetele generează o creștere a temperaturii în țesutul adipos, provocând vibrații ale adipocitelor, care duc la ruperea cu ușurință a membranei celulare și eliberarea trigliceridelor. 

Ulterior, acestea vor fi utilizate ca sursă de energie pentru dezvoltarea masei musculare. 

HIMFU este aplicat cu Sculptor, dispozitiv estetico medical apreciat la nivel mondial.

Tehnologia este utilzată și în medicină pentru distrugerea celulelor canceroase. 

Rezultatele se mențin pe termen lung

Explorează galeria noastră de imagini!

IMAGINI ÎNAINTE/DUPĂ PROCEDURI

Urmărește filmele explicative

Topirea grăsimilor

Pregătire HImFU

Sculptor

Himfu lichefiază grăsimea și distruge definitiv adipocitele

HIMFU este cea mai nouă și spectaculoasă procedură de distrugere a grăsimii, cu slăbire instant în centimetri. Procedura este este neinvazivă și nedureroasă și este apreciată atât de femei, cât și de bărbați.

Ultrasunetele generează o creștere a temperaturii în țesutul adipos, provocând vibrații ale adipocitelor, care duc la ruperea cu ușurință a membranei celulare și eliberarea trigliceridelor,  care ulterior vor fi utilizate ca sursă de energie.

Rezultatele se mențin pe termen lung

HIMFU Este singura terapie capabilă să realizeze o reducere a conturului (abdomen, flancuri, coapse) de la prima ședință, fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale, puncții, disconfort și vânătăi. Ultrasunetele sunt emise cu o adâncime controlată de 2,5 centimetri, garantând concentrația de energie doar în țesutul adipos, protejând organele interne.

Dilatările și comprimările repetate și rapide ale adipocitelor duc la o spargere imediată a acestora și o reducere instantă a centimetrilor.

Himfu este aplicat cu Sculptor, dispozitiv estetico-medical apreciat în întreaga lume

Terapia se bazează pe ultrasunete, care creează un mediu termic la nivelul adipocitelor, mediu ce reușește să reducă țesutul gras subcutanat, fără a deteriora dermul, epiderma sau țesuturile adiacente.

Temperatura crescută generează vasodilatație capilară, îmbunătățind astfel oxigenarea și sporind lipoliza.

Tehnologia este utilzată și în medicină pentru distrugerea celulelor canceroase.

Spre deosebire de celelalte echipamente de cavitație cu frecvență joasă (35- 80kHz), terapia HImFU cu frecvență înaltă (2.7MHZ, 45w) asigură rezultate remarcabile de până la 2-4 cm în doar o ședință.

 

 

Terapia este foarte populară și se utilizează la scară largă în special în țările din America de Sud, cu tradiție în terapiile de frumusete – Argentina, Columbia, Brazilia, Paraguay. 

Ne bucurăm că avem posibilitatea să vă oferim aceste terapii revoluționare și în centrul nostru, unde vă așteptăm să vă programați la o ședință gratuită de consiliere, pentru evaluare corporală și soluții personalizate.

liposuctie nechirurgicala

Beneficii

Detalii Program MagiQ

Slăbirea devine un proces corect de diminuare a grăsimii interne și externe, cu îmbunătățirea masei musculare și a nivelului hidric.

Ședințele de Himfu, care implică proces de lichefiere,  sunt urmate de drenaj limfatic, lifting corporal si terapii de consum prin activarea musculaturii.  Lifting-ul corporal se realizează cu crio-radiofrecvență, iar drenajul limfatic se realizează cu dermocell/vibromatiq și presoterapie. Consumul lichidului gras se realizează prin biostimulare musculară și tunel cu infraroșu. Toate cele șase terapii sunt complementare și au ca obiectiv atât slăbirea în centimetri, cât și slăbirea în kilograme prin schimbarea compoziției corporale. Cele șase terapii se aplică într-o singură ședință – Protocol Magiq,  intr-un interval de două ore și jumătate. Ședințele se fac o dată pe săptămână, în abonamente de o lună, două sau trei luni. Pe perioada tratamentelor se asigură monitorizarea rezultatelor.

Abonamentul de o lună conține 4 ședințe cu protocol complet. Pretul abonamentului are o reducere de 40% față de prețurile afișate la ședințele individuale. 

Abonamentul de două luni are aplicată o reducere suplimentară de încă 7%, plus prima ședință gratuită (8+1)

Abonamentul de trei luni are aplicată o reducere suplimentară de încă 15%, plus primele două ședințe gratuite (12+2)