Evaluarea corporală 3 D, tehnologie modernă pentru pentru o silueta de vis

Orice persoană, bărbat sau femeie, vrea să aibă o silueta apropiată de perfecțiune. Lupta cu kilogramele în plus, nu este însă deloc ușoară. De cele mai multe ori, rezultatele dietelor necontrolate pot fi nemotivante, deoarece ori slăbești puțîn cu un efort alimentar uriaș, ori într-o perioada destul de scurtă de timp după terminarea dietei, te confrunți cu efectul yo-yo. Pentru a evita dublarea kilogramelor în plus, este foarte important să apelezi la cei mai buni specialiști în materie de slăbire și remodelare corporală. Acestea îți vor crea un plan de tratament personalizat, astfel încât lupta cu kilogramele să fie atât sănătoasă, cât și relaxantă în același timp.

Specialiștii Centrului de Slăbit Elgis din București au o experiență vastă în acest sens. Totul începe cu o evaluare corporală gratuită astfel încât îndeplinirea obiectivelor să fie precise și sigure.

Specialiștii Centrului de Slăbit Elgis din București au o experiență vastă în acest sens. Totul începe cu o evaluare corporală gratuită astfel încât îndeplinirea obiectivelor să fie precise și sigure. În cadrul Centrului Elgis, evaluarea corporală se face cu ajutorul unui scanare performant 3D. Este o investigație modernă, care oferă o analiză tridemensională a corpului și permite obținerea de date precise pentru mai mulți parametri. Astfel, se determina:

  • Nivelul de grăsime exterioară și viscerală
  • Masă musculară
  • Nivelul de hidratare
  • Vârsta metabolică
  • Rată metabolică de bază
  • Circumferință talie, a mâinilor și a picioarelor

Evaluarea corporală 3 D este o tehnologie rapidă, non-invazivă și nedureroasă, ceea ce permite obținerea datelor concrete despre organismul tău. Aceste informațîi sunt folosite de către specialiștii Centrului de Slăbit Elgis din București, pentru a stabili cel mai eficient plan de slăbire și îndepărtare a celulitei de până la gradul 4. 

Terapiile : Himfu, Drenajul Limfatic, Crio-Radiofrecvență, Lipolaserul, Tunel cu infraroșu, masajul transdermic, sau electrostimularea îți vor redimensionă silueta și te vor ajută să slăbești în kilograme și în centimetri.

Cunoastrerea exactă a compoziție corporale ne ajută să facem o radiografie completă a stării noastre de sănătate. Grăsimea corporală este localizată fie în jurul organelor, numită în termeni medicali grăsime viscerală, fie sub piele, numită grăsimea subcutanată. Pentru că organismul nostru să funcționeze în parametri normali, este foarte important, în funcție de sex și vârstă, să avem un anumit procent de grăsimi, deoarece acestea vor ajută corpul să stocheze energia necesară funcționarii tuturor organelor din interiorul corpului nostru. Indicele de Masă Corporală (IMC) se calculează că raport între Greutate (kg) și pătratul Înălțimii (m). O greutatate corporale necontrolată, crește riscul apariției unor probleme de sănătate, cum ar fi :

  • Bolile cardiovasculare (insuficientă cardiacă, hipertensiunea arterială, infarctul accidentul vascular cerebraAfecțiunile articulațiilor
  • Dezvoltarea mai multor tipuri de diabet
  • Dezvoltarea mai multor tipuri de cancer

Terapiile pentru slăbire și remodelare corporală, din cadrul Centrului de Slăbit Elgis, ne ajută să abținem un procentaj optim de grăsime corporală. Formulele de calcul pornind de la IMC, sunt:
Pentru bărbațîi ajunși la Maturitate:
1, 20 × IMC + 0, 23 × Vârstă – 16
Pentru femeile ajunse la maturitate
1, 20 × IMC + 0, 23 × Vârstă – 5,4

Obiectivul specialiștilor Centrului de Slăbit Elgie din București constă într-o slăbire eficientă, fără a scădea din masă musculară. În acest sens, evaluarea corporală îi va ajută să stabilească corect atât terapiile realizate cu anumite echipamente moderne, cât și numărul acestora. Pentru că procedurile de remodelare corporală să aibă un efect maxim, este foarte important să se stabilească nivelul de apă din corp. Raportul dintre apă intracelulară și cea extracelulara poate indică prezența de edeme musculare. Astfel, terapeuții Elgis , urmare a evaluării 3D, vor putea elabora un plan de tratament, care va combate problema retenției de apă din organismul fiecărui client.
Corpul tău merită să-i acorzi o îngrijire maximă, atât la interior, cât și la exterior. În funcție de timpul pe care îl vei acordă, organismul tău îți va rasunde cu o doză mai mică sau mai mare de sănătate și energie. Programează-te la Centrul de slăbit Elgis din București și beneficiază de cea mai corectă evaluare corporală 3 D.

Autor
Eliza Voaides
Marketing Manager

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *