fbpx
APRILIE ESTE LUNA BRONZĂRII ORGANICE. INTRĂ PE PAGINA PENTRU DETALII ȘI OFERTA SAU PROGRAMEAZĂ-TE DIRECT LA 0722696843.
Caută
Close this search box.

Centrul de SLĂBIT Elgis.
Tratamente de Slăbit și Remodelare Corporală.
Liposucție Nechirurgicală cu HIMFU - Numărul 1 în Slăbirea Localizată!
Nutriție GRATUIT - la toate abonamentele.

Cele mai eficiente terapii și tratamente de slăbire și remodelare corporală și facială. Specialiști de top și tehnologie de vârf. Protocol complet de proceduri pentru topirea masivă a grăsimii și dezvoltarea masei musculare. Rezultate în kilograme și centimetri. Plan nutrițional gratuit pentru abonați. Consultație Gratuită cu Evaluare Corporală 3D – raport complet.
Remodelare Corporala. Slăbire Localizata cu Himfu

Piața Romană, Str. Dionisie Lupu, nr. 74 - Loc de parcare asigurat

Cu inovație și tehnologie de ultimă generație, transformăm grăsimea în masă musculară

MagiQ - Tratament Corporal Complet de Slăbire în Kilograme și în Centimetri

Program complet și complex de slăbire și remodelare corporală. Topim grăsimea cu HIMFU și o transformăm în masă musculară prin biostimulare.

Poți slăbi de la câteva kilograme, până la câteva zeci de kilograme! Ne asigurăm că este topită doar grăsimea, nu și masa musculară.

Remodelare Corporala cu Himfu. Tratamente Corporale.
Remodelare Corporala. Rezultate Uimitoare

Consultație Gratuită cu Evaluare Corporală 3D

Suntem mult prea diferiți pentru a putea aplica tratamente corporale standardizate. De aceea începem cu o evaluare corporală ce ne permite să propunem soluții personalizate. Evaluarea se realizează în cadrul unei ședințe de consiliere, folosind aparatură performantă de analiză corporală, prin scanare 3D. Vei afla care este compoziția corpului tău – nivelul de grăsime exterioară și viscerală, masă musculară, nivelul de hidratare, vârsta metabolică, rata metabolică de bază, circumferință talie, mâini și picioare, precum și alți indicatori importanți, absolut necesari pentru stabilirea unui plan de terapii cu HIMFU. Vei primi raportul complet printat sau pe email, iar la final vei avea un plan personalizat de slăbire în kilograme și centimetri. Programarea la consiliere se poate face telefonic, sau prin completarea formularului de contact.

Cosmetologie Guinot Paris - la Centrul de Slăbit Elgis

Tratamente cosmetice Guinot sunt o reală alternativă la Medicina Estetică Facială. Acestea sunt aplicate cu ajutorul unui aparat revoluționar și oferă rezultate spectaculoase în regenerarea tenului. Metoda de aplicare a terapiilor este complet neinvazivă și nedureroasă. Tratamentele sunt aplicate de cosmetolog, Expert Guinot.

Aparatul Guinot este patentat și include energie termică și ionizare dinamică

Tratamente faciale de ultima generatie. Gama Completa Guinot Paris.

Programează-te la Evaluare Corporală Gratuită

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut specializat în remodelare corporală, pentru detalii și programări! La evaluare corporală afli care este structura corporală, care sunt cauzele acumulării de kilograme sau modificarea aspectului tegumetelor, și cum poți aduce îmbunătățiri considerabile prin terapii sigure și neinvazive, in soluții personalizate. 

Piața Romană, Str. Dionisie Lupu, nr. 74 - Loc de parcare asigurat

Beneficii

Obiective

Mezoterapie cu baie de vitamine

Pentru atingerea ambelor obiective, lifting și rejuvenare, mezoterapia virtuală este alternată cu ședințele de crioradiofrecvență (lifting nechirurgical), microdermoabraziune cu pulbere de diamant, terapia led, electrostimulare facială.

Deschide porii, introduce substanțele active la nivelul celulelor, umple ridurile.

Tratament revoluționar, de ultimă generație, fără ace, fără perioadă de recuperare, non agresiv cu tenul, care se aplică în special la nivelul feței, dar are rezultate excelente aplicat și la nivel corporal.

4 cm în minus de la prima ședință

Tratăm celulita avansată

Umplem ridurile, tratăm pungile și cearcănele

Oferim suport seniorilor

Centrul nostru oferă un complex terapeutic special conceput pentru persoanele în vârstă, care doresc să-și revitalizeze organismul și să se mențină în formă. Complexul de terapii vizează încetinirea procesului degenerativ, îmbunătățirea circulației locale și generale, ameliorarea sau menținerea mobilității articulare și a forței musculare.

Oferim servicii de lux la prețuri accesibile

Descoperă împreună cu noi cele mai eficiente tratamente pentru remodelare corporală și facială și bucură-te de rezultate imediate în centimetri și kilograme!

Formular Informații Suplimentare

Scrie-ne un mesaj și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un terapeut specializat în remodelare corporală pentru a-ți oferi mai mute detalii.

Piața Romană, Str. Dionisie Lupu, nr. 74 - Loc de parcare asigurat

Articole de pe Blogul nostru